Vårt første magasin er lansert 🎉

Vårt første magasin er lansert 🎉

For en tid tilbake sier mine gode venninne at jeg burde lage oppskrifter, hun kjenner meg godt, og vet at jeg elsker å skape, lære meg nye ting, lære nye teknikker og prøve ut forskjellige hobbyer. Den ideen traff hardt, jeg var allerede inne på tanken om å lage digitale produkter, men oppskrifter var ikke noe som hadde falt meg inn, men jo mer jeg kjente på det, jo mer riktig føltes det.

Første magasin ut er "Blod og gørr til Halloween" 🎃 Laget til ære for min venninne som ønsket seg dette, og siden det var hun som ga meg ideen og det var passe med tid til å få det til, var det perfekt med et Halloween magasin som det første.

Klikk her for å komme rett til magasinet

Halloween er elsk eller hat, enten elsker man det, ellers så hater man det. Ofte er begrunnelsen for de som hater det, at de heller ønsker at tradisjonen med julebukk skal komme tilbake, eller så synes dem ikke noe om de skumle ekle greiene.

Jeg personlig liker Halloween, jeg synes det er gøy. Akkurat trick or treat runden klarer jeg meg uten, synes det er litt styrete, samtidig som jeg synes det er gøy å gjøre inngangspartiet skummelt. Men rundt her jeg bor, har barna blitt store og vi har ikke hatt noen på døra på noen år. 

Ellers elsker jeg skumle filmer og jo mer virkelighetsfjernt det er, jo bedre, så lenge det foregår her nede på jorda da, er ikke så glad i ailiens og sånn. Men hekser, trollmenn, vampyrer, varulver, zombier og andre monstre digger jeg. 

Tilbake til magasinet. Det har vært mye research, prøving og feiling, gode ideer, dårlige ideer, det har vært mye gøy, mye usikkerhet... Den ene ideen førte til det neste, det ble etterhvert vanskelig å begrense seg, til slutt måtte jeg si til meg selv "nå er det nok, ut av alle disse oppskriftene, er det mulig å lage komplette scener som involverer menneskedeler", ellers hadde jeg aldri i verden blitt ferdig. 

Dette magasinet er bokstavelig talt fylt med blod og gørr, så du kan lage det mest groteste åstedet i hagen, eller du kan servere hjerne til festens kannibal, eller om du er intr i biologi kan du putte øyer på "sprit", eller du kan sette opp operasjonssal til den gale legen.

Bli med å ta en sniktitt på magasinet ved å klikke her.

Det som var mest gøy, var da jeg skulle sette alt sammen og ha fotoshoot for å inspirere til scener du kan sette sammen. Og takk gud for at naboene ikke fikk med seg at jeg slepte rundt på et lik i hagen og hadde strødd om meg med tarmer, det så overraskende realistisk ut ved første øyekast.

Jeg gleder meg til å høre hva du synes om magasinet, om du vil vise meg hva du har fått ut av oppskriftene, blir jeg kjempe glad så tag gjerne @av-dekoroghobby på instagram eller bruk hastagen vår #avdekoroghobby.

Om du har ideer til temaer eller oppskrifter jeg burde lage senere, gi meg gjerne et hint, jeg digger kreative utfordringer.

 

Tilbake til blogg