Lag flaggermus vinger til katten

Lag flaggermus vinger til katten

…Eller er det dragevinger 🤔

Uansett hva slags vinger du lager, viser jeg deg her en enkel mĂĽte du kan lage flaggermus vinger til katten din pĂĽ, du kan lage dem til liten hund ogsĂĽ. Det er ikke meningen at katten skal gĂĽ med disse, men de er morsomme til en halloween fotoshoot av katten din.

Mine katter synes det var helt ok ü vÌre med pü dette, sü lenge det var go'biter ü fü.

Jeg hadde det meste av materialene fra før, om du ikke allerede har, sü er det lett ü fü tak i, jeg brukte:

  • First price kluter
  • Svart maling
  • Svarte bĂĽnd
  • Limpistol
  • StĂĽltrĂĽd
  • Engangshansker
  • Svamp til ĂĽ pĂĽføre malingen med

Jeg googlet etter vingemønster pü nett og laget min egen variant i ønsket størrelse, vingene jeg lagde er 31 cm høye, jeg printet og klipte ut, tegnet av pü en dobbelt brettet klut og klipte ut vingene..

Jeg brukte ekstra masse maling, for at det skulle trekke godt inn i kluten, gjorde dette pĂĽ begge sider.

Nür stoffet har fütt rikelig med maling pü seg, kan den formes, jeg brukte fingrene til ü klemme til ü lage smü kanter der jeg ville ha dem, nür malingen tørker, blir det stivt og fassongen holder seg.

Da malingen var blitt helt tørr, limte jeg bünd pü forsiden av vingene, disse bündene blir en slags sÌle som holder vingene pü plass. Vingene ble ganske tunge, og bøyde seg da jeg testet dem pü katten første gangen. 

Pü baksiden av vingene der du har klemt til kantene, er det renner, i renna langs vingekanten, bøyde jeg til stültrüd som jeg limte fast med limpistol. Dette gjorde jeg litt stykkvis, for ü holde stültrüdem pü plass mens limet stivnet.

Nür limet har tørket helt, kan du forsiktig forme vingene, slik at de stür som du ønsker.

Sü er det klart for fotoshoot! Tilbake til blogg